02 maj 2012

Si te shtoni 50-80 likes ne faqen tuaj menjehere(VIDEO)

Sot do ju mesojme se si te shtoni like neper statuse e faqeve tuaja!

Mesojeni me ane te videos dhe kodin shkruajeni ne acces token!


Access Token duhet ta beni ne kete link
http://www.powerlike.net/

Share ketij postimi ne profil!
ACCESS TOKEN

 Watch Video T
KKjo eshte nje figure tju ndihmoje por nuk mund te kryhet ketu por ne www.powerlike.net


 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author