27 prill 2012

Alcatraz S01E05

Per nje kohe te gjate qe nga koha kur burgu u mbyll, dhe te borgusurit u transferuan ne nje vend final, asnje nga vizitoret e ishullit te vogel Alcatraz nuk e imagjinonin se cili do ishte fati i tyre.


Shiko: OvFile | Veevr | NowVideo | VKontakte | PutLocker
Shkarko: RapidShare | DepositFiles
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author