30 prill 2012

Advertsements

Kjo per ata qe nuk e kane shume te
qarte eshte advertisement
(reklame ne Shqip).

Fansat: -OK, por pse po
ns e thua kete?!

Vertet e dini qe keto jane reklama, por
e dinit qe disa prej tyre kane viruse
shume te demshme per PC tone?!
Ju mund te thoni: -Po ne kemi te
instaluar antivirus. OK, por viruse
dalin te rinj perdite te cilet antivirusi
nuk i njeh. Menyra me e mire eshte
te instalojme nje extension i cili
quhet Ad Block dhe bllokon
shfaqjen e ketyre.

Fansat: OK, po ku ta gjejme Ad Block?!

Linku per Ad Block ja ku e keni: (Google Chrome)
https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?utm_source=chrome-ntp-icon

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author