05 maj 2012

The Way of the West (2011)


Një ushtar solitar ka mbërritur në qytet për të pastruar krimin dhe korrpusionin pasi ka gjetur një njeri të pafajshëm të vdekur.Kështu vendoset në një shtëpi, në qytet dhe zbulon një numër shumë të madh aktivitetesh ilegale që zhvillohen në qytet. Pasi zbulon njerzit që fshihen pas krimeve, bëhet gati që ti sistemojë një nga një …Shiko: Veevr | Filebox | Dwn | Nosvideo | Nowvideo Novamov | Ovfile | Putlocker | Sockshare
Shkarko: Dwn | Nosupload | Jumbofiles | Uploadic | Rapidshare
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author