05 maj 2012

Goodbye First Love (2012)


Një kronikë e romancës në mes të Camille dhe Sullivan, që filloi gjatë adoleshencës së tyre dhe vazhdon pas 8 vjetë të mungesës së Sullivan’it që eksploroi nëpër botë…


Shiko: Filebox | Nosvideo | Nowvideo | Novamov | Ovfile |  Putlocker | Sockshare
Shkarko: Nosupload | Uploadic | Rapidshare
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author