05 maj 2012

Scary Movie 2


Sindi dhe shoqeria e saj shkojne me pushime ne nje shtepi te mallkuar. Me kalimin e neteve kuptojne se shtepia eshte e pushtuar nga shpirtrat dhe zbulojne se profesori i cili eshte duke bere nje eksperiment ne shtepi do qe ti mbaje aty te bllokuar derisa te mbaroje me eksperimentin….


Shiko: Dwn | Nosvideo | Nowvideo | Novamov | Ovfile | Putlocker | Sockshare | Veevr | Filebox
Shkarko: Dwn | Nosupload | Jumbofiles | Uploadic | Rapidshare
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author