01 maj 2012

Sherr mes Mancinit dhe Ferguson(VIDEO)

Qe derbi i Manchesterit do te permbante tension,kjo dihej...por se tension do te kishte dhe mes dy trajnereve shihet ne min e 77'.

Shikojeni videon:


 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author