04 maj 2012

Galliani: Golin e Muntarit e kam në telefon

Adriano Galliani ka deklaruar se ai e ka golin e Muntarit (të realizuar ndaj Juventusit) në telefonin e tij.  ”Ne do të flasim shumë qetë për golin e Muntarit deri në fund të këtij sezoni”  ”Unë i kam golat e Muntarit dhe Robinhos në telefonin tim.Unë i shoh këto si foto shumë private dhe nuk mund t’i shfaq në TV”,tha zëvendës presidenti i klubit Rosoner
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author