30 prill 2012

Sherlock Holmes 2

Detektivi Sherlok Holmes dhe partneri i tij Watson angazhohen ne nje luftim kunder nje te lajthituri qe rrezikonte te gjithe Mbreterine e Bashkuar.
Vlersimi: 7.6/10 –
Trailer Shiko & Shkarko/Torrent ne menyra te tjera me posht:
Kliko Ketu
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author