27 prill 2012

Mirror Mirror (2012)

Historia e borbardhes ne nje version tjeter. Një mbreteresh e keqe vjedh kontrollin ne nje mbreteri dhe princesha kerkon ndihmën e shtatë xhuxhave për të fituar përsëri vendin e saj.


Shiko: Filebox | Veevr | Nosvideo | Nowvideo | Zalaa
Shkarko: Jumbofiles | Uploadic
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author