27 prill 2012

Chronicle (2012)

Tre miq të ngushtë të shkollës së mesme fitojnë superfuqi pasi zbulojnë dicka të pazakontë. Shumë shpejt ata e shohin jetën e tyre jashtë kontrollit, dhe lidhja mes tyre testohet duke nxjerrë në pah anët e tyre më të errëta...

Shiko: Veevr | Filebox | Nosvideo | Nowvideo | Putlocker | Novamov

Shkarko: Uploadic | Rapidshare | Nosupload | Jumbofiles
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author