27 prill 2012

Act of Valor (2012)

Çështja ka të bëjë me përpjekjet e një skuadre SEALS për të shpëtuar një agjente të CIA, e cila është marrë peng. Gjatë operacionit të shpëtimit, informacione të tjera do të dalin në dritë, për në grup terroristësh të cilët kanë ndërmend të kryejnë një sulm të ri ndaj SHBA’së, të cilët pretendojnë të vrasin shumë amerikanë dhe të bëjnë që ngjarjet e 11 Shtatorit të duken vetëm si një shëtitje në park. Kështu skuadra detyrohet të aktivizohet për të gjetur dhe asgjesuar grupin terrorist që nga Çeçenia e deri në Filipine, dhe nga Ukrahina deri në Somali, për të përfunduar në kufirin e Shba me Meksikën, ku trimëria e skuadrës Seals për të mbrojtur atdheun nga një sulm i pa përfytyruar...


Shiko: Veevr | Filebox | Dwn | Nosvideo | Nowvideo | Novamov | Sockshare
Shkarko: Dwn | Nosupload | Uploadic | Jumbofiles | Rapidshare
 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author